Tengraph

Go down

Tengraph

Post by Bignuggs on Tue 09 Sep 2014, 10:02 am

Anyone having problems with tengraph ?
The tenement report and google earth link don't work.
The tengraph expert at DMP isn't answering his phone so can't find out from them but DMP IT aren't aware of any problems.

_________________
Life is what you make it, always has been, always will be.
avatar
Bignuggs
Forum Admin


Back to top Go down

Re: Tengraph

Post by cruiser1 on Tue 09 Sep 2014, 11:40 am

G`Day Cliff.Hope you are taking it easy and resting up,that was one hell of a scratch on your stomach.Just logged on to Tenegraph and had no probs linking to google earth or getting reports.Maybe it has been fixed since your last attempt or you have a glitch in your system.Are you doing some homework on your next trip.

Cheers

Phil
avatar
cruiser1


Back to top Go down

Re: Tengraph

Post by Bignuggs on Tue 09 Sep 2014, 2:43 pm

Hi Phil,
I'm still alive which is probably annoying some people Razz
Tengraph still not working. buggered if I know so might uninstall and try again. was just checking to see the latest ground.

cheers
Cliff

_________________
Life is what you make it, always has been, always will be.
avatar
Bignuggs
Forum Admin


Back to top Go down

Re: Tengraph

Post by Bignuggs on Tue 09 Sep 2014, 5:28 pm

Uninstalled the citrix platform and reinstalled it, that didn't work. Uninstalled google earth and reinstalled it and that didn't work.
And the man from DMP is stumped.
All I can do is try again tomorrow after my computer has had a good nights sleep Razz

_________________
Life is what you make it, always has been, always will be.
avatar
Bignuggs
Forum Admin


Back to top Go down

Re: Tengraph

Post by Narrawa on Tue 09 Sep 2014, 7:32 pm

Uninstall citrix using the citrix uninstall tool. Run cc-cleaner for both your browser and the registry fixer-upperer.
Reboot and reinstall citrix.

_________________
Click there :arrow: For Mytube Razz Rolling Eyes
avatar
Narrawa


Back to top Go down

Re: Tengraph

Post by Guest on Tue 09 Sep 2014, 8:26 pm

when I loaded tengraph I remember some of the direction saying to disarm some features in my email --mine works fine--

regards
oneday

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Tengraph

Post by Bignuggs on Wed 10 Sep 2014, 9:29 am

Well buggered if I know. First thing this morning, it still wouldn't work.
Ran CC cleaner, still no go. didn't bother with uninstall/reinstall of citrix again.
One thing I did notice yesterday when I reinstalled Citrix, it also loaded google chrome which I've never had or used before.
Uninstalled chrome and now tengraph works fine. got me stumped but it's working for me, for now.

_________________
Life is what you make it, always has been, always will be.
avatar
Bignuggs
Forum Admin


Back to top Go down

Re: Tengraph

Post by Bignuggs on Wed 10 Sep 2014, 1:57 pm

It didn't last long. it has stopped working again.
Had to call DMP as I was getting an "access denied" pop up.
This time it appears the fault may be with Firefox.
The drama continues, for me Razz

_________________
Life is what you make it, always has been, always will be.
avatar
Bignuggs
Forum Admin


Back to top Go down

Re: Tengraph

Post by Flouro on Wed 10 Sep 2014, 3:26 pm

Hi Bignugs,

Try Active X in "Tools" make sure its not ticked

Ron

Flouro


Back to top Go down

Re: Tengraph

Post by Bignuggs on Wed 10 Sep 2014, 4:47 pm

Hi Ron,
I believe Active X only works with Internet Explorer and I'm running Firefox.
did some checking and it's not installed anyway. did some updates of various applications and plugins.
adobe flashplayer was out of date so got the new version and bugger me, tengraph is working again. I have no idea if that was the problem.
it seems to be a hit and miss affair with the bloody thing at the mo.

Cliff

_________________
Life is what you make it, always has been, always will be.
avatar
Bignuggs
Forum Admin


Back to top Go down

Re: Tengraph

Post by Goldiewa on Sat 13 Sep 2014, 8:59 am

I find it runs best in internet explorer.

Goldiewa


Back to top Go down

Re: Tengraph

Post by Guest on Sat 13 Sep 2014, 9:13 am

yep internet explorer here too..

some days its frustratingly slow yet others she seems to run along ok.

regards
oneday

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Tengraph

Post by Bignuggs on Mon 22 Sep 2014, 2:26 pm

Buggered if I know and I feel like taking to my computer with a sledge.
Getting tengraph to work correctly is still hit and miss.  The tenement report option and google earth functions only work when they want too.
I've uninstalled, reinstalled and updated citrix, java and adobe (yep I was prompted to update adobe AIR) and it's still hit and miss.
Updated all the plugins so not sure what now.
I run Firefox (old version 21.0), with the new Firefox version it's crap and adobe keeps crashing and jamming up the friggin computer.  
I've tried access with IE and Chrome, no go at all.  Then just to annoy the sh*t outa me, it'll start working with IE.  WTF !  
So just a little experiment with Firefox while I'm writing this and what do I get ?? a blank screen with this stuck in the middle, AGAIN.

Now I'm totally p*ssed off.
So I'm now considering what size sledge to use   Twisted Evil      lol!
Now just to be sure, I've just tried using IE and what do I get, this bloody thing again

I might have to take up drinking alcohol coz here's a good joke for ya's.  Tengraph was working for me this morning.
Jim Beam me up scotty    

_________________
Life is what you make it, always has been, always will be.
avatar
Bignuggs
Forum Admin


Back to top Go down

Re: Tengraph

Post by Gasgoyne on Mon 22 Sep 2014, 3:15 pm

Every now and then my computer does this as well. I also run firefox.

To fix it, I close all firefox windows and make sure it has completely stopped running (looking in task manager via ctrl-alt-del buttons).

re-start firefox and the problem goes away.

Gasgoyne


Back to top Go down

Re: Tengraph

Post by martinjsto on Mon 22 Sep 2014, 6:55 pm

try to clear all cookies and history. sometimes that helps Cliff,

_________________
keep safe out there
Martin
avatar
martinjsto
Forum Admin


Back to top Go down

Re: Tengraph

Post by Bignuggs on Tue 07 Oct 2014, 11:26 am

It's been a while since I had this problem and here's an observation which might be pure coincidence.
It didn't matter what I tried, the report and google earth functions would not work with Firefox, IE or Chrome.  I'm still running the old version of Firefox, I refuse to update to the new version as I reckon it's crap.
Now on top of my security system I was also running the free version of Malwarebytes which never caused a problem.  But, then they came out with a new version of Malwarebytes and that's when the problems started.
So I uninstalled Malwarebytes, ran CC cleaner (which I also use) and I've had no problems with tengraph for the last few weeks.
Like I've said, buggered if I know but it did the trick and tengraph has not stopped working since.

_________________
Life is what you make it, always has been, always will be.
avatar
Bignuggs
Forum Admin


Back to top Go down

Re: Tengraph

Post by cruiser1 on Tue 07 Oct 2014, 4:24 pm

Phew,thank god for that I`d hate to see you pulling all your hair out.
avatar
cruiser1


Back to top Go down

Re: Tengraph

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum